Garantie

Autokeimes heeft in de afgelopen tijd niet stil gezeten maar goed naar de wensen van haar klanten geluisterd. Hierdoor zijn wij in staat om een eigentijds full-service-pakket aan te bieden bij de aankoop van een van onze auto´s. Een pakket helemaal afgestemd op de wensen van onze klanten.

Full Service

Al naar gelang uw wensen kunnen wij, in overleg, alle mogelijke service aanbieden op het gebied van garantie en onderhoud.

Autopas

Voor het verkrijgen van absolute onafhankelijke zekerheden omtrent de staat van uw auto, adviseert Autokeimes de Autopas. Deze Autopas geeft u de zekerheid van origineel gereden kilometers. U kunt de Autopas aanvragen op www.rdw.nl.

Prijs en kwaliteit

De prijzen op onze website, zijn handelsprijzen. Dit zijn prijzen waarbij u de auto meeneemt zoals hij hier staat. Dus zonder garantie, afleveringsbeurt. e.d. Dit doen wij omdat iedere koper een andere afweging maakt tussen prijs, service en garantie. Daarom hebben wij 2 pakketten voor u samengesteld waaruit u zelf kunt kiezen, en u zelf op deze manier de kosten in de hand kunt houden.

Garantiepakketten

Pakket 1:

- 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak
- Afleveringsbeurt (water en olie controle)
- APK minimaal 6 maanden geldig
- Wassen en stofzuigen € 499,--

Pakket 2:

- 3 maanden volledige garantie
- Afleverbeurt volgens onderhoudsschema
- Nieuwe APK - Poetsen binnen/buiten € 799,--

Klik hier voor de garantievoorwaarden.